Van 29 oktober t/m 5 november exposeert IMIX in de Tuin van Kapitein Rommel. Van maandag t/m vrijdag geopend van 9:30 – 16:30 uur en nu speciaal extra open op zaterdag 30 oktober van 11:00 – 16:30 uur. Op zaterdag wordt de expositie muzikaal omlijst door de band AYCE vanaf 13:00 uur.

IMIX is een kunstenaarscollectief, bestaande uit Marion Albers, Mireille Schermer en Gemma Distelbrink. IMIX mixt kunst en natuur.

Mireille Schermer schildert steeds meer op hout met zelf vervaardigde verf van bijenwas en pigmenten. Boomkepen, houtschijven, wortels of takken transformeert zij tot werken die subtiel opgaan in hun omgeving en vertellen over de kringloop van het leven. Mireille toont in de tuin o.a. haar Engelentekens.

Gemma Distelbrink is een grote liefhebber van de zaagselstook. Haar klei sculpturen krijgen haast allemaal een vuurbad. Menig bezoeker zet ze daardoor op het verkeerde been. Zij denken al gauw dat haar beelden van hout zijn. In de tuin zal van Gemma o.a. te zien zijn een installatie van haar Elfenbankbollen.

Marion Albers zoekt in haar keramische beelden vaak naar de essentie. Door stilering laat ze details weg waardoor de kern overblijft. En ook veel van haar werk krijgt een oeruitstraling door het zaagselstoken. Marion toont in de tuin o.a. haar Innerlijke Wijsheid portretten.