«

»

Kunstfietsroute

Tijdens de Kunstfietsroute op 1 en 2 juni is dit jaar de Tuin ook weer open van 11.00 – 17.00 uur. Tijdens deze route zullen acht kunstenaars hun werk exposeren in de Tuin van Kapitein Rommel. Op zondag is er live muziek, verzorgt door de Troubabroers uit Heiloo.

Keramiek
Zusjes Karin en Liesbeth Zomerdijk uit Limmen vertonen hun prachtige creaties.

Expo in de Ontmoetingsruimte
Experimentele en botanische tekeningen van Marije Samuels.

Nieuw Landart
Landart in de tuin!! Deze groep is een samenwerking tussen Marije Samuels, Nicole Spit en Anja Jonker. Deze drie kunstenaressen vinden elkaar in hun liefde voor kunst en natuur. Vanuit het principe samen kunnen we meer is Landartgroep ‘de Fenix’ is geboren.
De Fenix doet respectvolle en kunstzinnige ingrepen in het landschap waardoor de blik van de toeschouwer wordt geprikkeld. Waar wij exposeren nodigen we het publiek uit met ‘andere ogen’ naar de natuur om zich heen te kijken. Net zoals de Fenix steeds opnieuw geboren wordt wil deze groep uw bekende omgeving tot nieuwe beleving maken door kunst en details toe te voegen die het hart raken.

Vertrouwde beeldhouwers
De beeldhouwers in hout (Guus, Ineke, Cor en Anja) zijn er weer met exposities en demonstaties.

Muziek
Zondagmiddag spelen de broers (gitaristen) de Troubabroers. De Troubabroers hebben een uitgebreid repertoire, nostalgische Nederlandse liedjes met een knipoog en een verzoek programma! Zij voorzien ieder van een leuke grap en grol en muzikaal entertainment!