4 en 5 mei mei 2024 – Groen- en Kunstbeurs

Home | Nieuws | 4 en 5 mei mei 2024 – Groen- en Kunstbeurs

Op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei bruist het weer in de Tuin van Kapitein Rommel. In dit weekend vindt de traditionele Groenbeurs plaats. Vorig jaar is dit succesvol georganiseerd samen met een groep kunstenaars. Vanwege de grote belangstelling wordt dit weer herhaald. De openingstijden op beide dagen zijn van 11.00 tot 15.00 uur. Laat je verrassen door een bezoek op beide dagen aan de Tuin van Kapitein Rommel. Je bent van harte welkom op dit veelzijdige Groen- en Kunst evenement. Ook kun je nog even bijpraten op het terras met een kopje koffie of thee en kun je kennis maken met de Tuin van Kapitein Rommel en haar vele activiteiten.

Groenbeurs

Op zaterdag ligt het accent op het groen. In samenwerking met Groei&Bloei Midden Kennemerland is er een plantenmarkt . De Tuinman van Kapitein Rommel geeft dan samen met Groei&Bloei informatie over het planten, zaaien en stekken en biedt dan vele planten en stekken aan om te kopen en te ruilen. Ook dit jaar zijn er weer volop kruidenplanten te koop. Voor alle tuinliefhebbers een leuke wijze andere planten, kruiden, zaden komen en stekjes voor je tuin bij elkaar zoeken. Je kan een ander weer blij met je teveel aan planten uit je eigen tuin door deze te ruilen. Ook als je een tuin of terras hebt met veel stenen en grind, kom dan gerust kijken. Potplanten voor op het terras worden ook aangeboden. Op zaterdag zijn er ook enkele kramen met kunst en demonstratie van schilderkunst.

Kunstbeurs
Op zondag is er nog groen maar dan ligt het accent op de kunst- ambacht en cadeaumarkt met de mooiste ideeën voor moederdag. Dit is een leuke en toegankelijke manier om met kunst en de makers in contact te komen.