Dit jaar biedt de Tuin van Kapitein Rommel iedere maand de gelegenheid aan een wisselend aantal kunstenaars om een week te exposeren. Van 31 mei tot en met 6 juni mei bent u welkom bij de tweede buiten expositie. Het thema is HOUT.
Van maandag t/m vrijdag van 10:00 -16:00 uur en zaterdag en zondag van 11.00-17:00 uur. De entree is vrij. De kunstenaars kunt u tijdens de expositie ook op gepaste afstand aan het werk zien.


Help een dagje mee in de tuin op 28 mei van 10:00-15:00 uur tijdens NL doet. We gaan buitenmeubelen schoon maken en schilderen, in de kas aan het werk, nieuwe kruiden en vaste planten aanplanten. Je kan een vogelhuisje timmeren voor je zelf en voor de Tuin van Kapitein Rommel Ook gaan we een egelhuis maken. Opgeven kan via https://www.nldoet.nl/klus/voorjaarswerk-tuin-van-kapitein-rommel


Ben je creatief en vind je het leuk om met kinderen te werken. Dan is meewerken aan een creatieve workshop echt iets voor jou. Als vrijwilliger workshop begeleidt je leerlingen tot 10 jaar, meestal tijdens de schoolvakanties, met leuke creatieve middagen. Je verzint samen met een ervaren vrijwilliger vooraf een creatieve middag. Ons doel is om met natuurlijke materialen te werken. Je treft de voorbereidingen en tijdens de middag en help je kinderen iets moois te maken.


Op donderdag 6 augustus is onze Math koninklijk onderscheiden in de orde van Oranje Nassau. Al sinds 1992 zet Math zich in als vrijwilliger.


De Tuin van Kapitein Rommel is op zoek naar een handige duizendpoot. Kun jij loshangende deurtjes vastzetten? Pergola en tuinhout herstellen? Je collega vrijwilligers aan het werk zetten en helpen? Kom dan ons team van vrijwilligers versterken! Vrijwillige klusjesman (m/v) Voor 4 tot 8 uur per week Wij bieden • Werken in de mooiste tuin van Castricum, waar iedereen welkom is en tot zijn recht komt. • Een inspirerende werkplek met geweldige collega’s in een gezellig team.


Tuinbericht najaar 2020.