Bestuur:

J. Cornel-Draijer, voorzitter
E. Koel, penningmeester
H. Veen, secretaris
R. van de Waal, algemeen bestuurslid

E-mail:
bestuur@tuinvankapiteinrommel.nl

Medewerkers:
M. Nell, activiteitencoördinator
margotnell@tuinvankapiteinrommel.nl

B. Janssen , groenbegeleider

Download Beleidsnota

Jaarrekening 2019

Het beloningsbeleid is volgens CAO-Welzijn.

 

VRIJWILLIGERSVACATURES

GASTVROUWEN/GASTHEREN ONTMOETINGSRUIMTE

Op de tuin is een prachtige ontmoetingsruimte en een ruim terras waar bezoekers een kopje koffie of thee kunnen drinken. Om de bezoekers te ontvangen en de ruimte aantrekkelijk te houden zijn er gastheren/vrouwen nodig op wisselde uren of dagdelen.

De werkzaamheden zijn divers bv. bezoekers voorzien van koffie/thee, afrekenen, lichte huishoudelijke werkzaamheden, voorlichting geven over de verhuur mogelijkheden van de ruimte en informatie verstrekken over de Tuin. Wij zijn op zoek naar mensen die op dinsdag en/of donderdagmorgen en/of vrijdagmiddag beschikbaar zijn.

Daarnaast kunnen gastvrouwen/heren ook worden ingezet bij de diverse activiteiten zoals de Sprookjestuin.

Wij vragen enthousiaste en sociaal ingestelde personen die het leuk vinden om met mensen om te gaan.

Wij bieden een groene werkomgeving. De vrijwilliger wordt betrokken bij de georganiseerde activiteiten en draait mee in het gastvrouwen/heren overleg.

Ook zijn wij op zoek naar een creatief persoon die het leuk lijkt om de kinderactiviteiten in de schoolvakanties te helpen organiseren en te begeleiden.

Inlichtingen bij de coördinator via 0251-672356 of info@tuinvankapiteinrommel.nl

 

KNUTSEL VRIJWILLIGER

Ben je creatief en vind je het leuk om met kinderen te werken. Dan is meewerken aan een creatieve workshop echt iets voor jou. Als vrijwilliger workshop begeleidt je leerlingen tot 10 jaar, meestal tijdens de schoolvakanties, met leuke creatieve middagen.

Je verzint samen met een ervaren vrijwilliger vooraf een creatieve middag. Ons doel is om met natuurlijke materialen te werken.

Je treft de voorbereidingen en tijdens de middag en help je kinderen iets moois te maken. We werken in kleine groepjes van maximaal 10 kinderen. Van de vrijwilliger wordt affiniteit met kinderen en natuur gevraagd. Enthousiast en gastvrij zijn horen daar ook bij. Een onderwijs achtergrond zou mooi zijn!

Meer inlichtingen en aanmelden via info@tuinvankapiteinrommel.nl