Wij zijn opgelucht, het Pompoenenconcert 2021 kan doorgaan. Op 28 augustus verwelkomen we jullie graag op de Tuin van Kapitein Rommel. Wel onder de Covid-voorwaarden van de overheid. Dat betekent dat je bij de ingang een verplichte corona check krijgt (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit). Reserveren op de website (www.tuinvankapiteinrommel.nl) is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. De reservering incl. consumptiebon voor eerste consumptie (koffie / (kruiden) thee) kost € 2,=.

Voor het jaarlijks openluchtconcert is de Tuin open vanaf 19:15 uur. Om 20:15 uur begint het optreden van Kees Ouwejans en Makkers. Bij deze Leidse groep staat gezelligheid en humor voorop. Met Nederlandstalige en Engelstalige kroeg- en zeemansliederen, Ierse ballades, Hollandse meezingers, blues, swing, country, calypso, en Ierse jigs.

Een aantrekkelijk programma waar liefhebbers hun hart weer kunnen ophalen voor een gezellige avond op een unieke locatie in een sfeervolle ambiance.