Gelukkig hebben we dit jaar groen licht om de Sprookjestuin door te kunnen laten gaan als doorstroomactiviteit. Ingang via het ene hek, uitgang via de andere. Van zondag 11 tot en met donderdag 15 juli zijn jullie welkom tussen 9:30-16:30. Dan is de Tuin van Kapitein Rommel weer omgetoverd tot Sprookjestuin. Mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en met natuurlijk de prachtige creaties van kunstenares Anja Jonker en Marije Samuels. Entree is € 4,- voor de kinderen, volwassenen zijn gratis. Reserveren en kaartverkoop vanaf 1 juli alleen online, www.tuinvankapiteinrommel.nl. Geen verkoop aan de poort.

Weer ouderwets gezellig met het bootje en ook Pinokkio en de slapende reus zijn weer van de partij. Terug van weggeweest de waterlelies met de elfjes die dansen in de vijver. Dit jaar kan je ook op zoek naar Sneeuwwitje! Ook onze lieve heks is er weer bij.

Een absolute aanrader voor het begin van de zomervakantie en een onvergetelijk vakantie uitje. Doe de speurtocht en kom daarna genieten op het terras.