Van 23 september tot 31 oktober 2021 is de Tuin van Kapitein Rommel een van de locaties van de muzikale audiotour “Onder de Sterren” van Kunstenaarscollectief CAKtwo. Dit is een audioroute bestaande uit 8 fysieke sterren met tekst en muziek achter een QR-code.

De sterren staan op 8 verschillende locaties in de gemeente Castricum. Iedere Ster heeft een eigen thema, voor de Tuin van Kapitein Rommel is dat de Nachtegaal. De ster nodigt je uit om de volledige sterrenroute te wandelen of fietsen en al de mooie locaties te bezoeken.

Op je tocht hoor je grappige of merkwaardige verhalen en liedjes. Je komt terecht in een wereld waarin de mens niets groter is dan de mieren en niets kleiner is dan het sterrenvolk. Onder de Sterren is een reis langs verborgen plekken, magische tuinen en knusse stops voor een kop koffie of thee.

De Tuin van Kapitein Rommel is open van maandag tot en met vrijdag van 9:30 tot 16:30 uur. Op zaterdag 25 september is er een extra opening ivm de grand finale, een afsluiting met activiteiten van de expositie van de Landartgroep Fenix.