Kunst- en Lichtjespad

Home | Evenementen | Kunst- en Lichtjespad

woensdag 18 december 2024

t/m zaterdag 21 december 2024

Van 18 tot en met 21 december organiseert de Tuin van Kapitein Rommel weer het Kunst en Lichtjespad. De openingstijden zijn van 16:30 tot 20.00 uur. De toegang is gratis.

Op het lichtjespad lopen kinderen, maar ook volwassenen in het donker een route langs lichtobjecten. Aan het einde wordt een woordpuzzel opgelost. Eén van de punten waar je langsloopt is een blindenpad. Zonder donker geen licht. Er wordt geblinddoekt een stukje van 15 meter gelopen om aan het eind een bel te vinden. Er is een flessenorgel met lampjes waar de melodie geraden moet worden. Ook staan enkele verlichte objecten  in het teken van de kerst.

Tegelijkertijd vindt er ook een expositie plaats van lichtkunst. Samen met het lichtjespad is de Tuin omgetoverd tot een schouwspel waarin je met verwondering kan rondlopen. Iedereen is  van harte welkom op deze donkere dagen in het jaar. Terwijl je geniet van alle prachtige lichtjes in de Tuin kan je nog even bijpraten op het terras met een kop erwtensoep, een glas glühwein of warme chocolademelk. Voor de kinderen zijn er poffertjes.

Een uniek evenement dat je niet mag missen!