Lees voor. U kunt de ontmoetingsruimte en de tuin huren. Het is een ideale plek voor het vieren van feestelijke gebeurtenissen. Ook voor vergaderingen, cursussen, lezingen en andersoortige bijeenkomsten biedt de Tuin een prima gelegenheid. Zo is de Tuin ook erg geschikt als trouwlocatie!


De ontmoetingsruimte geeft met zijn grote ramen een prachtig uitzicht op de tuin. Voor het gebouw is een ruim overdekt terras met tafels, stoelen en parasols, waar u kunt genieten van alles wat de tuin te bieden heeft. De ontmoetingsruimte is geschikt voor ongeveer 30 personen en is voorzien van een compleet ingerichte keuken (met vaatwasser).
Huur voor feestjes is alleen mogelijk op vrijdagavond vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag. Maandag t/m donderdagavond verhuren wij alleen voor vergaderingen, cursussen en presentaties.
Tijdens openingstijden verhuren wij de Tuin van Kapitein Rommel niet!


De zoektocht naar een mooie fotolocatie op je bruiloft kan best lastig zijn. De Tuin van Kapitein Rommel is een groene oase van rust. Je loopt rond lang prachtige fruitbomen, reusachtig mammoetblad. Het eiland en de kruidentuin zijn plekken voor exclusieve fotoshoots. Voor een kleinschalige receptie (ca. 30 personen) in een ongedwongen sfeer is de Tuin een uitgelezen locatie.


maandag- t/m donderdagavond € 55,-
vrijdagavond (vanaf 17.00 – 23:00 uur) € 95,-
zaterdag en zondag
1 dagdeel € 95
2 dagdelen € 130
3 dagdelen € 160
De dagdelen: ochtend 9:00 – 13:00 uur
middag 13:30 – 18:00 uur
avond 18:30 – 23:00 uur
Er wordt een borgsom in rekening gebracht van € 50,- Vrienden van de Tuin krijgen een korting van 25% op de huurprijs.


Organisaties met de Tuin van Kapitein Rommel overeenkomstige doelstelling en/of karakter kunnen een aanvraag doen om onder voorwaarden in aanmerking te komen voor een korting op de huurprijs. Informatie hierover kan worden verkregen bij de coördinator van de Tuin van Kapitein Rommel.


1.       Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op woensdagmiddag van 13.30-16.00 uur bij Ina Valkering op de Tuin of u kunt bellen op telefoonnummer 0251 672356. Of stuur een mailtje naar verhuur@tuinvankapiteinrommel.nl met daarin de vraag en uw telefoonnummer. Zij kijkt of er plaatst is op de gewenste datum en kan u zo nodig terug bellen. U kunt maximaal een half jaar van te voren reserveren.
2.       U krijgt een factuur en de huurvoorwaarden met de datum en tijdstip van de huur per mail toegestuurd, waarna u z.s.m. het verschuldigde bedrag overmaakt.


Huur voor een familiefeestje een leuke verkleedkist voor de kinderen. Voor informatie www.artkid.nl of bij de Tuin.