Verhuur

De ontmoetingsruimte met tuin wordt weer verhuurd!

In verband met de Corona-maatregelen is verhuur mogelijk aan groepen van maximaal 15 personen.

Klik hier voor de verhuurvoorwaarden.

U kunt de ontmoetingsruimte en de tuin huren. Het is een ideale plek voor het vieren van feestelijke gebeurtenissen. Ook voor vergaderingen, cursussen, lezingen en andersoortige bijeenkomsten biedt de Tuin een prima gelegenheid. Zo is de Tuin ook erg geschikt als trouwlocatie!

Trouwen brugtrouwpaar midden

 

 

 

 

 

 

 

 

De ontmoetingsruimte geeft met zijn grote ramen een prachtig uitzicht op de tuin. Voor het gebouw is een ruim overdekt terras met tafels, stoelen en parasols, waar u kunt genieten van alles wat de tuin te bieden heeft. De ontmoetingsruimte is geschikt voor ongeveer 30 personen en is voorzien van een compleet ingerichte keuken (met vaatwasser). Huur voor feesten is mogelijk in het weekend en ’s avonds op werkdagen alleen voor vergaderingen, cursussen en presentaties.

100_2947

Huurtarieven (per 1 januari 2020)

maandag- t/m donderdagavond €  50,-
vrijdagavond (vanaf 17.00 – 23:00 uur) €  105,-
zaterdag en zondag  
1 dagdeel €  85,-
2 dagdelen €  115,-
3 dagdelen €  140,-

De dagdelen zijn als volgt: 9:00 – 13:00, 13:30 – 18:00, 18:30 – 23:00.

Vrienden van de Tuin krijgen een korting van 10% op de huurprijs.

Organisaties met de Tuin van Kapitein Rommel overeenkomstige doelstelling en/of karakter kunnen een aanvraag doen om onder voorwaarden in aanmerking te komen voor een korting op de huurprijs. Informatie hierover kan worden verkregen bij de coördinator van de Tuin van Kapitein Rommel.

Er wordt een borgsom in rekening gebracht van € 50,-. 

Reserveren
1. Voor meer informatie kunt u op maandag- en donderdagochtend én op vrijdagmiddag terecht bij Margot Nell, coördinator Tuin van Kapitein Rommel, tel. 0251-672356 of via info@tuinvankapiteinrommel.nl. Zij kijkt of er plaats is op de gewenste datum. U kunt maximaal een half jaar van tevoren reserveren.

2. Daarna geeft u met de datum en het tijdstip van huur uw naam, adresgegevens en telefoonnummer door via verhuur@tuinvankapiteinrommel.nl. U krijgt een factuur plus de Huurvoorwaarden TvKR per e-mail toegestuurd, waarna u z.s.m. het verschuldigde bedrag overmaakt. De annuleringstermijn is 1 maand voor huurdatum.

TIP:
Huur voor een familiefeestje een leuke verkleedkist voor de kinderen. Voor informatie www.artkid.nl of bij de Tuin.