Op 24en 25 September is de tuin bij uitzondering ook bereikbaar vanaf de dorpstraat. De pilot afsluiting dorpstraat zorgt voor een autoloze straat waar kunst, muziek en theater kan tieren. Een reuzenvlinder en andere wezens maken de ronde over het plein en nodigen u uit de tuin eens van de andere kant te bekijken. Er is kunst in etalages en een bijzonder dierenspoor te volgen. Welkom!
www.artkid.nl


• Oase der Muzen In samenwerking met Landartgroep de Fenix. • Van 6 tot en met 10 september
• Kunstwerken, activiteiten en gedichten.
• Natuurlijke producten, wellness activiteiten en bijzondere rondleidingen
• Toegang gratis van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 16:30 uur
• Workshops op inschrijving


De gedichten zijn overal in de tuin te vinden. Er is ook een bundel “Tuindichtjes” uitgekomen. Op woensdag en vrijdag is dichteres Susanne van Reenen ook aanwezig om te inspireren voor wie ook eens een dichtje wil schrijven. Meer informatie over de boekjes of een boekje bestellen?
info@uitgeverijnona.nl


Rust en Ruimte in je hoofd? Access Bars geeft diepe ontspanning door zachte aanraking van het hoofd. Lekker liggen, ontspannen en ontvangen! Kom het nu ervaren bij de Tuin van Kapitein Rommel voor de introductieprijs van 25 euro voor een half uur. Wees welkom!
Marije Samuels

Aanmelden
0636314475
marijesamuels@gmail.com


Droom weg op de heerlijke klanken van klankschalen en bellen. In het midden van de groene oase in de Tuin van Kapitein Rommel kom je helemaal tot rust. Lekker zittend op een stoel of kussentje is dit half uurtje helemaal voor jou. Bijdrage 10 euro. Wees welkom!
Marije Samuels
Aanmelden
0636314475
marijesamuels@gmail.com


Rust en ruimte in je hoofd en je weer opladen? Dat kan met kleine, eenvoudige oefeningen tijdens het wandelen in de duinen, het zogenaamde "Bosbaden".
De wandelingen zijn tussen de 5 en 7,5 km. Ga je mee? De bijdrage is € 10,00. We starten in de "Tuin van Kapitein Rommel". Het zal je verrassend goed doen! Op andere dagen zijn er andere startpunten informeer er naar.
Frederieke Hols
06-15941086 Stuur een berichtje naar info@frederiekehols.nl
Vrijdag 24 september
10.30 uur


Tot 30 september exposeert Gerda Dekker haar schilderijen in de Ontmoetingsruimte van de Tuin van Kapitein Rommel. Gerda voelt zich aangetrokken door de liefde en verbondenheid van moeder en kind. Dit brengt ze tot uiting in grote dierenschilderijen van 100 x 150 cm. “In een periode van lockdown heb ik het schilderen met acrylverf weer opgepakt”, vertelt Gerda. ”Ik ben geïnspireerd door dieren in Afrika, bijvoorbeeld de olifanten, maar ook door apen, giraffen, tijgers en zwanen. De natuur is prachtig en overweldigend, vandaar ook een beetje de keuze voor het grote formaat”.