Iedere laatste woensdag van de maand zetten de vrijwilligers van Soepcafé Transitie Castricum in de Tuin van Kapitein Rommel de pannen weer op het vuur. Je kan dan vanaf 14:30 uur weer gratis soep en brood  komen eten en genieten van elkaars gezelligheid. De eerst volgende is er weer op 30 november.


Tijdens het Kunst en Lichtjespad  (13 t/m 17 december) is de Tuin alleen in de avond van 16.30 tot 20.00 uur geopend. Je kan dan genieten van de lichtkunst van CAKtwo, Anja Jonker en Marije Samuels. Er is een route voor kinderen (en volwassenen) langs 10 objecten. Vanaf 12 december 2022 t/m 3 januari 2023 gaat de Tuin dicht tijdens de reguliere openingstijden (ma t/m vr, 9.30 tot 16.30 uur).  Ieder jaar is de Tuin in de Kerst periode gesloten. Op 4  januari  gaan we weer open.


Van 13 tot en met 17 december organiseert de Tuin van Kapitein Rommel voor het eerst het Kunst en Lichtjespad. De openingstijden zijn van 16:30 tot 20.00 uur. Gedurende deze week is de Tuin overdag gesloten. De toegang is gratis. Op het lichtjespad lopen kinderen, maar ook volwassenen in het donker een route langs 10 lichtobjecten. Aan het einde wordt een woordpuzzel opgelost. Tegelijkertijd vindt er ook een expositie plaats van lichtkunst met CAKtwo, Anja Jonker en Marije Samuels. Iedereen is  van harte welkom op deze donkere dagen in het jaar. Terwijl je geniet van alle prachtige lichtjes in de Tuin kan je nog even bijpraten op het terras met een kop erwtensoep, een glas glühwein of warme chocolademelk. Een uniek evenement dat je niet mag missen!


Het jaarbericht van 2021 is hier te bekijken


Vind je het leuk om samen een spelletje te doen? Wij wel! Graag nodigen wij je uit om bij ons te komen Keezen. Op alle even weken op dinsdagmorgen van 10:00 – 12:00 uur spelen we het spel in de Ontmoetingsruimte van de Tuin van Kapitein Rommel. Consumpties zijn voor eigen rekening. Misschien ken je het wel, Keezen is een oudhollands bordspel en wordt ook wel omschreven als een combinatie tussen mens-erger-je-niet en pesten. Is dit bij je bekend en kun je niet wachten om dit spel weer eens te spelen? Of misschien ken je het spel nog niet maar lijkt het je leuk om het te leren? Meld je dan aan bij Gury Lute 0251 654741 gurylute@live.nl of info@tuinvankapiteinrommel.nl


De Tuin van Kapitein Rommel heeft een nieuwe Facebookpagina. De oude pagina was niet meer bereikbaar waardoor we geen berichten meer konden plaatsen. De nieuwe pagina is herkenbaar door het logo hiernaast. Het oude logo was omgekeerd, oranje boom in wit vlak.

Er is ook een Instagram account aangemaakt waarop je de Tuin kunt volgen.
Je komt direct op de nieuwe Facebookpagina door de QR code te scannen.